dissabte, 3 de novembre del 2012

MANIFEST PER UN FUTUR AMB JUSTÍCIA SOCIAL, EL 14N VAGA GENERAL!


El proper 14 de novembre tens la oportunitat de plantar-te. De dir prou a tots aquells que ens han portat a aquest punt. Aquells qui lluny de solucionar els problemes socials que venim patint des de l’inici de la crisi, no han fet més que enfonsar-nos retallada rere retallada i que encara ens exigeixen més esforços.

Retallades en educació, reformes laborals, augment de l’IVA, privatitzacions, pujada de taxes, corrupció, negació de la sanitat a immigrants i repagament... I tot amb l’excusa d’un deute que no hem decidit, per a rescatar uns bancs que segueixen asfixiant-nos amb desnonaments i negacions de crèdit. Queda clar que amb aquest sistema nosaltres no hi sortim guanyant mai.

És per això que t’animem a que secundis la vaga. I que hi participis des de la teva condició: ja siguis treballador, aturada, immigrant, desnonat, estudiant o jove precària. Tothom pot contribuir a que la vaga sigui un èxit. Convertim un dia d’aturada en un punt de trobada de totes i tots els que creiem que ja ha arribat l’hora de canviar les normes del joc.

El dia 14 de novembre fem una vaga social: abandona el teu lloc de treball, si, però també manifestat, surt al carrer, no vagis a classe o no consumeixis. Que cadascú aporti el seu granet de sorra perquè se n’adonin ja que nosaltres volem ser qui decideixi el nostre propi futur.

Participa dels actes i accions del Bloc Anticapitalista.
No ens quedem de braços creuats, construïm el nostre futur. Tots i totes a la Vaga General!

Adhesions al manifest
- 15M Lleida
- Arran Lleida
- Assemblea d'Indignats UdL
- Candidatura d'Unitat Popular
- Casal Popular de Joves
- Confederació General del Treball - Ponent
- Confederació Nacional del Treball - Ponent
- Indignats de Cappont
- Partit Comunista del Poble de Catalunya

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada